Pad Thai med Temp:ish


Detta recept är helt veganskt och får smaklökarna att färdas tilll Thailand. En lyxig och snabblagad middag helt enkelt!


I detta recept använder vi Temp:ish Asiatiska Kuber, men det går lika bra med Temp:ish Naturella Kuber eller Temp:ish Naturell helbit, skuren i kuber. Krydda på lite extra om du istället använder våra naturella varianter!


Tillagningstid: 20 min

Nivå: Enkel

Portioner: 2-3 st

Ingredienser:

150 g risnudlar

2 msk neutral olja, till stekning

200 g Temp:ish Asiatiska Kuber

100 g strimlad vitkål 1 liten strimlad morot

50 g böngroddar 1/2 hackad röd chili 1 dl pad thai sås

Till servering: ca 1 dl grovt hackade jordnötter Strimlad vårlök Koriander Lime

Gör så här:

1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

2. Stek Temp:ish i neutral olja tills den fått stekyta, ca 5-7 min.

3. Tillsätt vitkål och morot och låt steka med i ett par minuter.

4. Klipp nudlarna grovt och tillsätt tillsammans med böngroddar, chili och pad thai sås i stekpannan.

5.Toppa med jordnötter, strimlad vårlök och koriander, servera gärna med limeklyftor.