
Denna wrap är en smakbomb av asiatiska smaker med fräscha krispiga grönsaker. Den är nyttig och fullproppad med protein och näringsämnen - perfekt för en snabb lunch eller på utflykten. Ps. Om du inte har bröd hemma är den väldigt god som sallad med!
Total tid: 20 min
Nivå: lätt
Portioner: 2
Ingredienser:
200 g Temp:ish Asiatiska Kuber
2 msk valfri olja, till stekning
1 stor morot, riven
1/4 litet rödkålshuvud, tunt skivad
1/2 purjolök, tunt skivad
1 1/2 dl quinoa, kokt
1 msk olivolja
Salt och svartpeppar, efter smak
2 stora wraps-eller tortillabröd
Asiatisk Dressing:
2 msk majonäs, valfri
2 msk japansk
1 tsk sesamolja
1 tsk rörsocker
1 msk riven ingefära
1 vitlöksklyfta, finriven
Chiliflakes
Salt och svartpeppar, efter smak
Gör såhär:
Värm oljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg i Temp:ish Asiatiska kuber och låt steka 5 minuter. Tillsätt grönsakerna och låt steka ett par minuter.
Blanda alla ingredienser till den asiatiska dressingen i en skål och blanda. Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt kokt quinoa i stekpannan och blanda runt.
Montera wrapsen genom att lägga några kuber Temp:ish på varje wrap, följt av grönsaksblandningen. Toppa med dessing!
Vik wrapsen som en burrito och njut!