top of page

Vego-skagen med bakpotatis


Med Temp:ish Naturell Helbit, vegansk majonnäs och tångkaviar kan man göra en grym vegansk skagenröra! Krämig och god med perfekt sälta från tångkaviar och pepprighet från färsk pepparrot!


Här serveras den i en varm bakpotatis - mums! Men går såklart även att ha på snittar, toast, råraka eller avokado🙌 Något som får skagenröran att lyfta är färsk riven pepparrot, det måste ni testa!


Det går givetvis bra att både använda Temp:ish Naturell Helbit eller Temp:ish Naturella Kuber i detta recept.







Se när Sophia lagar receptet!


Total tid: 20 min

Nivå: lätt

Portioner: 2

Ingredienser:

2 bakpotatisar

1 tsk smör, valfri

Vegansk skagenröra:

100 g Temp:ish Nautrell Helbit alt. Naturella Kuber, grovt hackad

1 dl majonäs, valfri

½ finhackad rödlök

1 msk hackad gräslök

1 msk hackad dill

2 msk tångkaviar

1 tsk citronsaft

1 msk finriven pepparrot

Peppar & salt

Gör såhär:


bottom of page