Mmm... finns det något godare än en riktigt mustig gryta med den indiska kryddblandningen Garam Masala? Det räcker med att öppna kryddburken så färdas man till Indien. Temp:ish nötig och smöriga smak gifter sig med denna gryta och ger den verkligen ett lyft! Psst... det blir ännu godare dagen därpå!
Detta recept är för Tem:pish Naturella Kuber, men det går lika bra med Temp:ish Naturell Helbit, du behöver bara skära helbiten i kuber.
Total tid: 30 min
Nivå: Medel
Portioner: 3-4 st
Ingredienser:
1 msk neutral olja, till stekning
1 hackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 msk tomatpuré
1 msk riven ingefära
2 msk garam masala
1 burk krossade tomater, 400g
250 ml kokosmjölk
1 grönsaksbuljongtärning
200 g Temp:ish Naturella Kuber
80 g fryst bladspenat
1 tsk salt
Till servering:
Kokt ris
Naanbröd
Gör såhär:
Comments