Indisk Gryta Med Temp:ish



Mmm... finns det något godare än en riktigt mustig gryta med den indiska kryddblandningen Garam Masala? Det räcker med att öppna kryddburken så färdas man till Indien. Temp:ish nötig och smöriga smak gifter sig med denna gryta och ger den verkligen ett lyft! Psst... det blir ännu godare dagen därpå!


Detta recept är för Tem:pish Naturella Kuber, men det går lika bra med Temp:ish Naturell Helbit, du behöver bara skära helbiten i kuber.


Total tid: 30 min

Nivå: Medel

Portioner: 3-4 st

Ingredienser:

1 msk neutral olja, till stekning

1 hackad gul lök

2 finhackade vitlöksklyftor

1 msk tomatpuré

1 msk riven ingefära

2 msk garam masala

1 burk krossade tomater, 400g

250 ml kokosmjölk

1 grönsaksbuljongtärning

200 g Temp:ish Naturella Kuber

80 g fryst bladspenat

1 tsk salt

Till servering:

Kokt ris

Naanbröd

Gör såhär: